luni, 19 noiembrie 2007

Bordura de electorale

Cea mai productiva perioada si cele mai evidente schimbari (aparent in bine) in Romania au loc in perioada precedenta alegerilor. Si cum se apropie europarlamentarele, dar mai ales in perspectiva anului urmator, se petrecura lucrari la infrastructura orasului in care locuieste subsemnatul.
Si uite asa, se apucara oamenii sa smulga tufele de pe marginea trotuarului, sa deshumeze bordura, cu alte cuvinte sa faca mizerie si sa indeparteze spatiile verzi, pentru a atrage atentia populatiei, socata de aceasta majora miscare in peisaj.
Planul edililor ar fi, conform Radio Santz, sa refaca trotuarul. Dar asta numai pe o parte a drumului, cea mai uzata de talpile umblaretilor. Si bineinteles, pe o distanta de un km, adica doar in centru.
Dupa cum inainteaza lucrarile, se pare ca dupa ce trec alegerile, o sa ramanem fara trotuar, fara tufe si fara borduri... si poate si fara trotuar. Dar macar baietii fac rost de voturi.
Bine, recunosc, am exagerat. O sa se tina de cuvant, ca de obicei, dar dupa ce o sa plece ei de la conducere, o sa expire si valabilitate lucrarilor. Nu? Nu uitati sa votati (daca aveti pe cine...)
Long live bordura, da' nu prea mult, ca bate la ochi!

Niciun comentariu: