miercuri, 30 aprilie 2008

Urasc

Multe lucruri si multi oameni. Urasc faptul ca nu ma deranjeaza acest sentiment. Mi-e scarba sa filozofez, pentru ca stiu ca nici macar eu nu ma intelg si ca de fapt aceste ganduri nu reprezinta ceea ce cred cu adevarat. Poate reprezinta ceea ce nu am reusit sa las in urma mea, o parte a gandurilor mele care refuza sa renunte la dreptul lor de a se face auzite, de a se materializa.
De ce nu ma pot bucura de verdele primaverii, de cantecul pasarilor, de armonia norilor, de farmecul ametitor al orasului? Niciodata nu mi-am explicat asta, dar de cate ori am incercat sa ma bucur, sentimentul ca acea clipa se va termina i-a adus sfarsitul.
Se prea poate ca acum sa fi devenit melancolic, dar mai degraba ma caracterizeaza indiferenta generala. Dar de fapt aceasta indiferenta e doar un scut in spatele caruia ma ascund, nici eu nu stiu de ce, si mi-e teama sa il dau la o parte.
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama cat de putin stii. Si aici ma refer in special la a te stii pe tine insuti.
Nu imi pasa daca ma contrazic, pentru ca oricum, eu nu am nici o parere, nu gandesc nimic si nu sunt interesat de nimic...
Si totusi iubesc!

Primul gand la 18 ani

Mdap, se pare ca am devenit major. Toata lumea e incantata de chestia asta, mai putin eu. Adica ce e mare lucru? De ce e deosebit?
Nici nu ma asteptam sa simt ceva deosebit si nici nu am simtit. Pot spune insa ca de data asta nu am mai fost suparat la "petrecerea" de ziua mea... Ma bucur ca cei care au fost prezenti s-au simtit bine, si asta m-a facut si pe mine sa ma simt bine.
Dar good things don't last forever asa ca trebuia sa ma mai si supar, nu?
Acum sunt din nou in starea mea normala in care nu vreau sa filozofez pentru a nu ma speria de mine, dar nici nu vreau sa ies din starea asta, insa nu stiu motivul...poate tot frica, frica de a ma parasi pe mine insumi si de a atinge o stare superioara, mai buna, dar in conceptia mea instabila.
Asa ca deocamdata raman eu, acelasi, ca si la 17 ani, desi cu o mica diferenta.

duminică, 13 aprilie 2008

Forum pentru Liceu



In sfarsit cineva s-a gandit ca ar fi bine ca elevii de pe la LTTV sa nu mai stea toata ziua pe mess si pe hi5 ci sa isi mai diversifice putin activitatea. Asa ce de acum exista un forum si un blog pe care isi pot pierde timpul.
Si cum, ca niste elevi silitori, suntem interesati de tot ce e nou, forumul are deja o activitate bunicica, tinand cont ca abia a fost lansat. Cred ca este un proiect cu un viitor bun care o sa aiba succes atat in randul elevilor cat si al profesorilor.