joi, 20 martie 2008

Mancare....

...sau poate mai mult de atat: Food with personality

marți, 18 martie 2008

Primavara

Zilele trecute au inceput sa inforeasca pomii! Mai exact intai caisii. Orasul incepe sa arate bine, ca totul devine de un verde proaspat. Si ploicica de ieri a fost frumoasa, desi azi nu se mai vede nici o urma de-a ei... Soarele straluceste incantator!
 
 
 
Posted by Picasa

Gand fara inspiratie

Nu stiu de ce, dar am chef sa scriu ceva la ora asta. Si cum nu am nici o idee, probabil ca o sa scriu aiurea, ce imi trece prin cap. Asta daca mai imi trece vreo chestie prin cap la 1 noaptea...
Ei bine, as putea incepe de la vesnica problema care ne framanta pe noi, astia care vreo 6 ore pe zi nu au ce face si se duc la scoala. Zic ca nu au ce face, pentru ca la scoala vin degeaba, sau cel putin asa arata. Deci orice alt lucru mai interesant le-ar ocupa imediat atentia si nu s-ar mai chinui cu scoala. Totusi acel lucru intarzie sa apara.
Asa ca majoritatea se chinuie sa ia un 5 de trecere pe unde poate. Se pare ca unii au uitat ca exista note pana pe la 10. Si profesorii au facut un obicei din a ne aduce aminte ca trebuie sa uitam de notele mari, desi vina e a noastra in totalitae, nu a lor.
Imi aduc aminte ca mie mi-a prins bine sasele pe care l-am luat semestrul trecut la biologie... asta numai pentru urmatoarele ore.
Deci scoala nu mai e ce a fost odata, pentru ca elevii nu mai sunt ce au fost, si nici profesorii, si nici cei de deasupra lor.
Cam atat cu scoala, ca ce e mult strica.
Si cu asta cred ca mi-a pierit si cheful de scris, ca am aruncat o privire peste ce sa mai intampla in Romanica si mi-a pierit tot cheful. Dar asta e: "Za ducks cam from za trucks!" si daca nu "cam from za trucks", e de pork.
P.S. Asta e foarte tare! Adica uita-te la el saracul cum fuge de "Felix" ca un peste fara bicicleta!